Marktupdate 2012 printers & multifunctionals

05 september 2012 - Yvonne Keijzers
PIANOo en Docufacts organiseren op donderdag 25 oktober de Marktupdate 2012 printers & multifunctionals. De marktupdate is voor alle organisaties in de publieke sector die kopieerapparaten, printers en multifunctionals inkopen en op de hoogte gebracht willen worden van de laatste stand van zaken in deze branche.

Duurzaamheidsaspecten van de printers en kantooromgeving komen ook aan bod. De bijeenkomst wordt gehouden bij Zaamen in Haarlem. 
 
Programma
 
Opening door dagvoorzitter – Tjark Kamp
 Tjark is interim facilitair manager/verandermanager en heeft vanuit zijn functie regelmatig te maken met kantoorprint- en reproprojecten.
 
Trends en ontwikkelingen – Johan Kosters
 Johan is oprichter van Docufacts.nl, de grootste onafhankelijke online-informatiebron over documentoplossingen in Nederland en directeur van DOCplus, adviesbureau voor documentoplossingen.
 
Duurzaamheid – Yvonne Keijzers
 Yvonne is oprichter van Duurzamerwerken.nl, een website waar bedrijven, die aan de gang willen met MVO en duurzaamheid, inspirerende praktijkvoorbeelden kunnen vinden. Zij is eigenaar van Pasklaarcommunicatie.
 
Softwarecomponenten – Peter van der Vecht
 Peter is eigenaar van Datascan, distributeur van diverse documentoplossingen via de leveranciers en resellers.
 
Aanbesteden en contractmanagement – Erwin van Gorkum
 Erwin is senior medewerker contract– en leveranciersmanagement bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en verantwoordelijk voor diverse rijksbrede ICT-contracten.
 
Aanbesteden vanuit de leverancier bezien – Hellen van Rooij
 Hellen is eigenaar van TenderToo en begeleidt bedrijven bij het inschrijven op (Europese) aanbestedingen en heeft ruime ervaring met tenders in deze productgroep.
 
Managed Print Services – Maickel Gommers
 Maickel is eigenaar van Magovision, en adviseert resellers en eindgebruikers bij de invoering van Managed Print Services.

Deel dit bericht