Jones Lang LaSalle van start met tweede editie Winning Workplace Award

06 juni 2012 - Yvonne Keijzers
Kantoorgebruikers kunnen zichzelf of andere kantoorgebruikers weer inschrijven voor de Winning Workplace Award via de vernieuwde website www.winningworkplace.nl. Voorzitter van de jury Eric Martens, Directeur Advisory & Management Services van Jones Lang LaSalle, opende de inschrijving samen met Tjeu Verheijen, Project Manager 'The Changing Workplace' van Vodafone (winnaar van 2011) en jurylid voor de prijs van 2013.

Innovatief gebruik kantoorruimte
De Winning Workplace Award is een tweejaarlijkse vastgoedprijs die wordt uitgereikt aan de kantoorgebruiker die op de meest vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geeft aan ontwikkelingen op de kantoorgebruikersmarkt, zoals Het Nieuwe Werken. Met deze prijs plaatst initiatiefnemer Jones Lang LaSalle de kantoorgebruikers in het centrum van de veranderingen op de kantorenmarkt. Hiermee draagt de vastgoedadviseur bij aan het inzicht bij marktpartijen én overheden dat Nederland een meer vraaggestuurd kantorenaanbod moet ontwikkelen.

Criteria
De jury, bestaande uit Monique Arkesteijn (voorzitter CoreNet Global Benelux), Tjeu Verheijen (concept & program manager Vodafone), Mark Slaman (directeur HR Nyenrode Business Universiteit) en Eric Martens (Head of Corporate Solutions Jones Lang LaSalle), beoordeelt de deelnemers op de volgende aspecten:

· Werkplek en gebouw: de manier waarop invulling is gegeven aan ruimtegebruik, activiteit gerelateerde werkplekken, ICT-infrastructuur en -faciliteiten en duurzaamheid.
· Locatie en omgeving: aanwezigheid van voorzieningen in de omgeving, de functiemix in de omgeving, multimodale bereikbaarheid en parkeervoorzieningen.
· Samenwerking: de samenwerking met andere organisaties (eigenaren, omgevingsgebruikers, lokale overheden en andere) gericht op het ontwikkelen van een Winning Workplace.
· HRM-beleid en cultuur: de mate waarin zelfstandigheid en vrijheid een plek krijgen bij de inrichting van werkplekken, de manier waarop wordt ingespeeld op de ‘multigenerational workforce’ en de relatie tussen de bedrijfsstrategie en werkplekinnovatie.

In maart 2013 wordt de winnaar van de Winning Workplace Award bekendgemaakt.

Deel dit bericht