Toetsenbord op zonne-energie voor Mac, iPad en iPhone

30 mei 2012 - Yvonne Keijzers

Logitech introduceert een nieuw toetsenbord op zonne-energie: de Wireless Solar Keyboard K760 voor de Mac, iPad en iPhone van Apple. De Wireless Solar Keyboard K760 is een uitbreiding van Logitech’s lijn met toetsenborden op zonne-energie dat tot nu toe bestond uit de Wireless Solar Keyboard K750 en de Solar Keyboard Folio voor de iPad. De Wireless Solar Keyboard K760 beschikt over Bluetooth, waarmee tegelijkertijd meerdere apparaten kunnen worden gekoppeld. De gebruiker kan met een druk op de knop eenvoudig schakelen tussen de verschillende aangesloten apparaten.

Zonnecellen
De Logitech Wireless Solar Keyboard K760 is compact en voorzien van zonnecellen om de batterij op te laden. Via de Bluetooth-verbinding kan het toetsenbord gekoppeld worden aan maximaal drie apparaten. De gebruiker kan hier eenvoudig tussen schakelen zonder opnieuw te verbinden. Dit betekent dat je makkelijk kan switchen van de Mac naar de iPad naar de iPhone en weer terug.

Design in lijn met Apple
Als accessoire voor de producten van Apple, beschikt de Logitech Wireless Solar Keyboard K760 over een slank, minimalistisch design en Mac-specifieke toetsen, waaronder de Command-, helderheid- en uitwerptoets.

Opladen binnenshuis
Met zijn pvc-vrije constructie, volledig recyclebare verpakking en ingebouwde zonnepanelen is de Logitech Wireless Solar Keyboard K760 milieuvriendelijk. Net als bij de overige Logitech toetsenborden op zonne-energie, kan de Wireless Solar Keyboard K760 in alle lichtomstandigheden worden opgeladen. Zowel bij veel als weinig licht en zowel binnenshuis als buitenshuis. Volledig opgeladen werkt het toetsenbord ten minste drie maanden, zelfs in volledige duisternis (gebaseerd op een gemiddeld gebruik van acht uur per dag).

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech Wireless Solar Keyboard K760 is naar verwachting beschikbaar vanaf juli 2012, voor een adviesprijs van 79,99 euro.

Deel dit bericht