PV-privé plan voor zonnepanelen

13 september 2011 - Yvonne Keijzers
Het is geen collectieve regeling, maar wel een ludieke actie. Zonnepanelenproducten Centrosolar Benelux, onderdeel van het Duitse Centrosolar AG, introduceert de PV-privé regeling.
 
Dit is een constructie waarbij de aanschaf van zonnepanelen via de werkgever wordt gefaciliteerd, waardoor volgens het bedrijf kortingen tot 20 procent kunnen worden bedongen.

Erik de Leeuw van CentroSolar licht toe. 'Voor bedrijven biedt het PV-privé regeling de mogelijkheid aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden te creëreren en tegelijkertijd het CO2-verbruik bij medewerkers thuis te verminderen. En doordat er direct bij de leverancier wordt gekocht, is het goedkoper dan via de tussenhandel.'

Het PV-privé plan is twee maanden geleden geïntroduceerd en is inmiddels onder andere in werking bij papierproducent Sappi.

Energie 2011
Centrosolar neemt ook deel aan de beurs Energie 2011 (stand 06.B047). Deze energievakbeurs vindt plaats van dinsdag 4 tot en met donderdag 6 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch.

Centrosolar Benelux toont tijdens Energie 2011 ook haar nieuwste lichtgewicht montagesysteem voor zonne-energiesystemen. Dit montagesysteem, de CENIQ, is een oplossing voor platte daken, die slechts een klein additioneel gewicht voor een PV-systeem kunnen dragen. 

Deel dit bericht